dimecres, 21 de març del 2018

Benvingut Puigcerdà!

Ens hem alçat ben d'hora per arribar carregats d'energia a la gran capital de la Cerdanya. El viatge amb tren ha estat òptim... vistes espectaculars que envolten aquestes dues boniques comarques.

Un cop arribats, hem estat ben rebuts pels monitors del Campus (in english of course!) que ens han conduït on passarem les dues següents nits: El Campus Cerdanya. I QUIN CAMPUS! COM REIS!


Un parell de jocs de benvinguda han amenitzat una mica el temps fins que ens hem instal·lat a les habitacions. Tot ben col·locadet, ben posadet i ben plegadet als armaris i cap a jugar!

Un bon dinar fet pels pares i a fer temps fins a començar la primera activitat. Una cursa d'orientació en format preguntes han ajudat als nostres alumnes a descobrir tot Puigcerdà, des de la simbologia de l'escut, fins al metres d'alçada de l'església del poble. AH! I per cert! Molts d'ells han practicat francès.

Al tornar al Campus, berenar de rigor i abrigar-se una mica més del normal, ja que el fred començava a posar-se dins nostre, hem realitzat la segona activitat prop de llac de Puigcerdà. Que bonic! I quin fred! Però amb molt moviment i jugant tots junts ens hem pogut escalfar d'allò més.

Per acabar el dia, una bona sopa calenteta i cap al joc de nit que, com acostuma a passar aquests dies màgics, la nit és llarga... sobretot pels mestres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada