dijous, 22 de març del 2018

D'Ur cap al ball

Benvinguts a la Vil·la del Pingüí!

Nit molt freda, uns 7 graus negatius marcaven els termòmetres. Però TRANQUILS PARES I MARES PATIDORS/ES. La calefacció estava a tope, hem hagut de dormir amb pantaló curt i tot.




Els nens i nenes s'han aixecat a una hora prudencial pel que fa a la filosofia de les colònies. Vaja... tenim son. Un bon esmorzar ens ha fet agafar forces per creuar la frontera i trepitjar terra francesa. Ur era el nostre destí i, per suposat, hi hem pogut arribar sense, ni tan sols, despentinar-nos. Allà, els Vedrunerus, hem pogut descobrir el significat del famós "Tractat dels Pirineus" i hem descobert Ur mitjançant tècniques d'orientació. Sabieu que si els arbres tenen molsa a un costat, l'oposat és el sud? Us podrieu arribar mai a imaginar que els caus dels animals sempre estan enfocats cap al sud?







 En fi petits exploradors, a la tarda no frenarem! Un scape room ens amenitzarà les hores següents acompanyat amb unes activitats esportives adaptades. Un munt de sorpreses és el que ens depara aquesta tarda i, de ganes no en falten!















Per acabar, un soparet i ens haurem d'anar a posar ben guapots i guapotes. La disco ens espera! Hi haurà un excés de desodorants? Un gra massa de perfums? Es podrà respirar? Uf... Se que patiu pels mestres però tranquils, estarem bé!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada