dijous, 17 de març del 2016

Second day at Puigcerdà! (NEVADÓN!)

Benvolgudes famílies,

Preguem una altra vegada disculpes per no donar massa senyals de vida durant el matí i la tarda però com ja us vam dir ahir, estem a tope!

Avui hem matinat ben d'hora després de l'activitat de nit d'ahir. Una sortida "destrangis" al llac de Puigcerdà en plena nevada. Ninots de neu, guerra de boles... GENIAL! Quan hem vist com estava el paisatge ens hem emocionat ja que estava tot nevat!

Quan hem baixat al menjador del campus, hem esmorzat de tot i més. Després hem decidit no arribar fins a Ur ja que el camí estava intransitable. Ens hem quedat en un parc molt a prop per poder jugar amb la neu i... BAIXAR EN TRINEU!

Després de dutxar-nos i assecar-nos, hem anat a dinar un bon plat de pasta i una bona hamburguesa. Tot per agafar forces per la tarda i poder anar a fer una cursa d'orientació pel centre del poble. Ens hem repartit en equips i hem anat coneixent curiositats de la vila (per cert, és preciosa!).

Quan hem arribat al campus, hem decorat les nostres samarretes i la sala on farem la discoteca. A partir d'aquí tan sols podem dir una cosa...

LA NOCHE ES JOVEN!

Demà anirem a patinar i...sentint-ho molt, recollirem els "petates" i tornarem cap a casa. Sabem que ens trobeu a faltar!

Un petonàs i una abraçada!

Aquí us deixeim el vídeo! (pot ser que quan veieu aquesta publicació, el vídeo encara s'estigui pujant a Youtube i per aquesta raó no es pugui veure)




6 comentaris:

  1. Guauuuuuuuuuuu quina nevada!!!! Això si que és aixecar-se i trobar-se una bonica sorpresa. Que bé que us ho heu passat: trineus, guerres de neu... potser si que hauràs de baixar esquiant Pol, com t'ha dit la padrina jijiiiji... aprofiteu el què us queda, que segur que us emportareu un molt bon record d'aquestes colònies... Gràcies als profes per fer tant feliços als nostres fills!!!!! Una abraçada a tots i en especial al nostre Pol

    ResponElimina
  2. Pol que bé que us ho passeu. Aquí a casa et trobem a faltar.

    ResponElimina
  3. Jan i Laia, cosins del Pol Moret17 de març del 2016, a les 22:44

    Pol que bé que t'ho passes amb els teus amics! Una abraçada del Jan, Laia i tiets Paco i Maribel muuuuuuuaaaaaaa

    ResponElimina
  4. Petits espero que us ho passeu supeeeer beee. Us estimo moltissim un besito des de Barcelona Aina
    Edgar i Ariadna

    ResponElimina
  5. Quina passada el video! I quina enveja tanta neu!! Segur que seran les colònies de la seva vida, molts millors que si hagués fet "bon" temps!
    Magda

    ResponElimina
  6. Apa que no us ho esteu passant bé ni res! L'extra de la neu és insuperable! ;) Aprofiteu al màxim que això s'acaba...
    I mil gràcies als mestres: per fer tan feliços els nostres fills, i per tenir-nos al dia amb aquest vídeos tan xulíssims!
    Laia+Pepe

    ResponElimina